Bobcat MaxControl fjernbetjening

Nå kan du bruke iPhone® til å fjernstyre maskinen

Bobcat MaxControl fjernbetjening er en iOS-app som gjør betjeningen av maskinene dine enklere og mer praktisk enn noen gang før. Den fungerer som et ekstra sett med hender når hjelpen er begrenset. Tomannsjobber kan nå håndteres av én arbeider, og du kan si farvel til unødvendige turer inn og ut av førerhuset.

Funksjoner for fjernbetjening

Solo Operation Tilbakefylling

Bobcat MaxControl fjernbetjening lar deg fullføre jobben uten å gå frem og tilbake mellom førerhusene. Alt du trenger er Bobcat-maskinen, et enkelt maskinvaresett, iPhone og iOS-appen. Det er mye kraft i lommen.

Solo Operation Post Digging

Når du trenger et ekstra sett med hender, er Bobcat MaxControl fjernbetjening der for deg. Se hvordan det forenkler en tomannsjobb som å legge ut graving i en enmannsoppgave. Det er ikke bare økonomisk – det er også effektivt.

Solo Operation Trailer Loading

Færre turer inn og ut av førerhuset betyr at du kan krysse ting av oppgavelisten din raskere enn noen gang før. Den beste delen? Du trenger ikke be om hjelp. Se hvor enkelt Bobcat MaxControl fjernbetjening lar deg laste tilhengeren din via fjernkontroll.

Solo smuss og lastebil

Det har aldri vært mer praktisk å laste lastebilen. Bobcat MaxControl fjernbetjening lar deg fjernstyre maskinen din, noe som gjør jobben din enklere enn noen gang før. Ikke flere unødvendige turer inn og ut av førerhuset.

Picking Rocks Solo Operation

Vi vet hvor mye du liker å plukke steiner, men noen gjøremål må bare gjøres. Nå lar Bobcat MaxControl fjernbetjening deg plukke steiner raskere og enklere uten å forlate traktoren. Det trenger ikke være en tomannsjobb.

Solo operasjon Ballelasting

Jobben din kan være tøff, men Bobcat MaxControl fjernbetjening gjør det enklere. Se hvor enkelt du kan laste baller, selv uten et ekstra sett med hender. Det er det Bobcat MaxControl er for – det frigjør hendene dine slik at du kan gjøre mer.

Solo operasjon portåpning

Du er kanskje ikke klar over hvor mye tid enkle, hverdagslige oppgaver som å åpne en port kan ta ut av dagen. Når du bruker Bobcat MaxControl fjernbetjening, er det én tur mindre inn og ut av førerhuset. Bare ta telefonen opp av lommen og åpne iOS-appen for å fjernstyre maskinen. Det er like enkelt som å ringe eller sende en tekstmelding.

Solo Operation Dirt Loading

Nå kan du være praktisk uten å bli skitne på hendene. Bobcat MaxControl fjernbetjening lar deg betjene maskinen eksternt og mer effektivt. Med færre turer inn og ut av førerhuset bruker du mindre tid på å fullføre enkle oppgaver og mer tid på det som virkelig betyr noe.

Unngå gjørme

Du kan ikke kontrollere været, men du kan fjernstyre maskinen din med Bobcat MaxControl fjernbetjening. Det betyr ikke mer å gå gjennom gjørme for å komme til førerhuset. Stol på oss. Arbeidsskoene dine vil takke deg. 

App for sikkerhet og fjernbetjening

Solo Drift Sikkerhet

Før du starter eller betjener maskinen ved hjelp av Bobcat MaxControl fjernbetjeningsappen, er det viktig å forstå viktige sikre betjeningsteknikker. Følg disse beste fremgangsmåtene, og du kan fylle igjen, grave, plukke opp steiner og få gjort mer på egen hånd ved å bruke Bobcat-maskinen din – vær trygg mens du gjør det.

MaxControl Remote Operation App

Bobcat MaxControl fjernbetjening gir deg kraften til å gjøre mer med Bobcat-maskinen og tilbehøret. Kom i gang ved å se disse trinnvise instruksjonene for bruk av Bobcat MaxControl-appen for å maksimere produktiviteten og takle tomannsjobber på egen hånd.

MaxControl Remote Operation App Demo

Bobcat MaxControl-fjernbetjening gir kontroll over Bobcat-utstyrsfunksjoner og vedlegg eksternt fra iOS-enheten din. Denne videoen vil demonstrere noen av de mer avanserte kontrollene til Bobcat MaxControl-enheten og appfunksjonene.

Ønsker du mer informasjon om Bobcat MaxControl?

Ta kontakt med oss på telefon  90 64 22 22 eller fyll ut skjemat under slik at vi kan komme med en løsning for akkurat dine behov.