Bobcat kompakte hjullastere

Ammann Asfaltutleggere

Kvalitet i alle størrelser

Ammann asfalteringsserien er fremfor alt preget av allsidigheten. Med sitt omfattende utvalg av asfaltutleggere tilbyr Ammann den riktige maskinen for enhver oppgave.
Små og kompakte asfaltutleggere imponerer med sin manøvrerbarhet på trange steder.

Det brede spekteret av maskiner opp til den største modellen med en installasjonsbredde på 14 meter sikrer høy produktivitet selv i store prosjekter som bygging av flyplasser og motorveier.

Det teknologisk avanserte utstyret til Ammann asfaltutleggere tilbyr kundene mange muligheter for å montere maskinene sine til daglig arbeid eller spesifikke prosjekter. Den velprøvde kontrollen er enkel å bruke og tilbyr høy kvalitet.

Premium-utleggerne er utstyrt med PaveManager, et kraftig, automatisert HMI-system som gir operatøren permanent tilbakemelding på arbeidsprosessen og gjør det mulig å endre innstillinger i sanntid.

Takket være et stort utvalg av påstøp, inkludert ramming og vibrerende avstøpning, kan utleggerne enkelt tilpasses til spesifikke applikasjoner. Alle Ammann asfaltutleggere imponerer med sin enestående stabilitet – selv med store belegningsbredder. Avhengig av kundens ønsker og behov, kan gulvet varmes opp elektrisk eller med gass.

Ønsker dere mer informasjon, ring oss på telefon 90 64 22 22 eller benytt vårt Kontakt skjema.