Bergmann-dumpere

Anleggsgruppen AS har blitt eneimportør av Bergmann dumpere til Norge fra 15. Mai 2017

Bergmann-dumpere


Bergmann Maschinenbau GmbH & co er ett familieeid konsern drevet av andre generasjon. Bergmann er kjent for sin enestående kvalitet og ettermarkeds oppfølging av sine kunder i hele Europa. Alle maskiner blir designet, utviklet og produsert med høye krav til standard og i henhold til HMS krav for Europa i egen fabrikk. Bergmann dumpere har stor synergi effekt fra sitt søsterselskap som leverer høykvalitets deler til bilprodusenter som Porsche, BMW, Mercedes og Volkswagen

Anleggsgruppen starter salget med å lansere siste generasjon av Bergmann’s høykomfort dumpere i størrelse fra 500 kg til 25 000 kg. 3012 hjulgående dumper kan leveres med 12 tonns lastekapasitet på hvite skilt. Videre vil vi re-introdusere 4010 beltegående dumper med 10 tonns lastekapasitet. Begge disse modeller kan leveres med standard dumper kasse, svingbar eller avtakbar kasse og eventuelt kan bl.a. kommunalpate med ekstra hydraulikk i front leveres. Disse to modellene leveres med en rekke nyutviklede hyttefunksjoner som 180° vendbar førerplass, noe som gir markedets beste oversikt fra førerstol. Støynivå i hytte er betydelig redusert i den nye generasjonen.

Anleggsgruppen er glad for å kunne utvide produktporteføljen sin med Bergmann, vi forventer stor interesse fra eksisterende og nye kunder når de første maskinene har ankommet Norge i løpet av noen dager.
 
                Flyer-Mini-NOR-Web.pdf
Link:        Bergmann Dumper